2018.11.02.

A Bozsik - program 4. őszi fesztiválját ismét mi szerveztük itthon Diósjenőn 120 U7 és U9 korosztályú labdarúgó, edzőik és kísérőik részvételével. Sikerült ismét egy jó hangulatú programot szervezni a résztvevőknek és kivívni mind a résztevők, mind az MLSZ megfigyelőinek elismerését. A rendezvény rövid összefoglalója, értékelés és az itt készült fotók a teljes cikkben olvashatók.

 

2018.10.05.

2018.09.29-én nálunk került megrendezésre a 2. őszi fesztivál a Bozsik-Progam keretében. Az U7 és U9 korosztálybó több, mint 150 labdarúgó gyermek és az ő kísérőik vettek részt a rendezvényen. A rendezvény rövid összefoglalója, értékelés és az itt készült fotók a teljes cikkben olvashatók.

 

2018.09.16.

Diósjenő SE - Bánk SE Ifi mérkőzés (3 - 1)
2018.08.18.
Felvétel: Hustyava Zoltán

Diósjenő SE - Érsekvadkert SE Felnőtt edzőmérkőzés (8 - 2)
2018.07.28.
Felvétel: Tóth Gábor - (tgmedia.hu)
Vágás: id. Horváth Attila

2018.07.27.

A felnőtt labdarúgó csapatunkhoz csatlakozott Varga Gyula, többszörös megyei gólkirály. A Nógrádifutball.hu róla szóló cikkét itt olvashatjátok.

 

2018.07.12.

Megkezdődött a 2018-19-es bajnoki évre a felkészülés az ifjúsági és felnőtt csapatokkal.

Az első bemutatkozás 2018. július 15-én vasárnap lesz a nógrádi pályán. 10:00 órakor az IFI, 13:30 -kor a Felnőtt csapat mutatja meg magát.

Továbbra is várjuk a labdarúgást kedvelő és magas szinten művelő diósjenői, és a diósjenői kötődésű sportolók és sportbarátok jelentkezését akik részesei akarnak lenni a közös sport élményeknek, eredményeknek.

 

2018.07.12.

Ezúton köszönjük a június 30-i szombaton a pálya előkészítésében munkálkodók segítségét, valamint a Diósjenőn tartózkodó 8 spanyol kislány július 10-i korlátfestésben való segédkezését. Továbbra is várjuk azon cégek, vállalkozások, vállalkozók jelentkezését, akik szponzorként, hirdetőként a csapat mögé tudnak állni. Ha személyesen nem tudsz, akkor jelentkezésedet, felajállásodat másirányú támogatási szándékodat a diosjenoi.sportegyesulet@gmail.com e-mail címen is megteheted.

További képek itt érhetők el vagy a fenti képekre kattintva.

 

 

Hornos Márton elnök.

 

2018.06.06.

KEDVES MINDENKI! Június 9-re társadalmi munkát szervezünk a sportpályára. Tisztelettel várunk mindenkit, aki szeretne segíteni. Ecset, gereblye, és egyéb kerti szerszám elkelne. Segítségeteket előre is megköszönjük!!!!

 

2017.10.26.

Diósjenő sporttörténeteNem hiányozhat a könyvespolcról. Ajándékba is adható.


A szerző legújabb könyvében a település sportéletét dolgozza fel a tőle megszokott aprólékossággal és alapossággal, mintegy száz évre visszamenőleg. A tartalmas műben sokan ismerhetik fel sporttársaikat, rokonaikat, barátaikat és ismerőseiket.

Az író dedikálással egybekötött könyvbemutatót tart Diósjenőn, a Boróka- házban (Diósjenő, Szabadság út 62.) 2017. november 16-án, 17 órai kezdettel.


A könyv megvásárolható a Boróka-házban.

 

 

2017.10.26.

Zöld övezeti program záróösszejövetelElérkeztünk a 2015-ös évtől kezdődő sportpálya és a terület infrastruktúrája felújításának, szépítésének egy újabb állomására, amely tulajdonképpen egy ünnepélyes átadó rendezvénnyé alakult 2017. október 14-én, egy napsütéses hétvége szombat délelőttjén. Ennek rövid összefoglalóját itt olvashatja tovább.

2017.05.18.

A diósjenői sportpálya környéke folyamatosan épül és szépül. 2017. május 9-én a MOL Zöldövezet pályázat keretében tavaly létrehozott magas ágyás is beültetésre került. Ezen a hűvös délelőttön a helyi gyógynövény klub, a BoGyó Barátok néhány tagja, Dávid Zsuzsi, Sinka Kati néni és férje, Sanyi bácsi segítségével előkészítettük a területet és szeretettel vártuk az Arany Dió óvoda Katica csoportját. Meg is érkeztek az óvodapedagógusok kíséretében az óvodások, homokozó lapátokkal és öntözőkannákkal „felfegyverkezve”. A gyerekek ismerkedtek egy kicsit a gyógy- és fűszernövényekkel, meg is szagolták ezeket a konyhából talán kevésbé ismert zöldfűszereket. Utána kezdődött a munka, a sok kis ügyes kéz segítségével gyorsan készen lettünk. Ültettünk lestyánt, tárkonyt, borsikafüvet, rozmaringot, szurokfüvet, vagy más néven oreganót, kakukkfüvet és majoránnát. Ültettünk még mentát és levendulát is. Reméljük, hogy a fűszerkert továbbra is szerepet kap az oktatásban és a sportoló gyermekek is örülni fognak a mentával ízesített limonádénak.

Székelyné Bognár Eszter

2017.02.20.
Mez jótékonysági árverésA Diósjenői Sportegyesület árverésre bocsátja Nyilasi Tibor - többszörös magyar bajnok, magyar és osztrák gólkirály - aláírt mezét. A kikiáltási ár 5.000 Ft. ...részletekért kattints ide!
2017.02.06.
A bál olyan, mint a tizenegyes...
... a helyzet adott, NEM SZABAD KIHAGYNI!!!
tovább a részletekért!
2017.02.03.
Néhány napja rendezték Balassagyarmaton, az egyesületi Bozsik - program keretében, a megye kiemelt csapatainak futsal – tornáját. Nógrád megye öt legjobb utánpótlás képző egyesülete kapott meghívást az eseményre, melyek a következők voltak ...tovább a teljes cikkre!
2016.12.18.
Balassagyarmati focitorna - 2016.2005/2006-os korosztályú csapatunk Balassagyarmati tornán vett részt. Eredményekért és képekért olvass tovább!
2016.11.10.
Nagy faültetés„Foci zöldebben!” 2. felvonás.
Folytatjuk a múltkori alkalommal elkezdett munkákat, többek között a faültetést. Most is várjuk a lelkes, segíteni akaró résztvevőket, akik szeretnének egy jó közösség része lenni és szeretnének egy kicsit kertészkedni, tenni a sportpálya környezetének megújításáért. Olvass tovább a részletekért!
2016.11.05.
Nagy faültetés„Foci zöldebben!” Ez volt a jelmondata a 2016. október 29-én lezajlott Nagy Faültetési Napnak, amit a Diósjenői Sportegyesület szervezett, és amit a MOL Zöldövezet Program is támogatott. No, nem arról van szó, hogy a sárga-kék (vagy Újpesti lila :) mezünket lecseréljük fradistára, hanem, hogy fákat és cserjéket ültetünk, valamint kültéri eszközöket készítünk a diósjenői focipályára. Avagy: „A legalkalmasabb időpont egy fa ültetésére húsz évvel ezelőtt volt. A második legalkalmasabb időpont most van” (Kínai közmondás)Olvass tovább a részletekért!
2016.10.13.
Közösségi kert a közösségértSzeretsz tenni a közösségért? Szeretnél részt venni egy közösségi programon, ahol egy közösségi kert kerül kialakításra? Szeretsz ültetni, kertészkedni? Szeretnél egy jó hangulatú csapattal együtt lenni egy kis időt? Akkor gyere el a MOL Zöldövezet Program keretében általunk szervezett programra és tudd meg, hogyan lehet zöldebb egy focipálya!
Hová és mikor? Olvass tovább a részletekért!
2016.09.01.
tábor Augusztus közepén két korosztálynak 3-3 napos edzőtábort tartottunk a csodálatos fekvésű Csattogó-völgyben. Az első turnusban a 2006-2009-es korosztállyal voltunk együtt, a hét második felében pedig a 2003-2005-ben született srácokkal (+1 lánnyal!) készültünk fel az őszi idényre.Nagyszerű választásnak bizonyult ez a táborhely, hiszen sokkal többet kaptunk annál, mint amire egy edzőtábornak szüksége lett volna.
Évzáró bográcsozásHétvégén tartottuk a 4. focis bográcsozást,amin megköszöntük Józsa Csaba edzőnek az egész évi munkáját,gondoskodását a gyerek felé.Jó hangulatban,játékkal,finom ételekkel eltöltött nap volt.
A Diósjenői Sportegyesület a 2015/2016-os tanév végén is magragadta az alkalmat, és díjazta a sportoló gyermeket kitartó és eredményes munkáját. A tanévzáró ünnepély alkalmából a sportoló tanulók Józsa Csaba testnevelőtől, valamint az osztályfőnökök segítségével vehették át a jól megérdemelt serlegeket, szobrokat.
2018-19 őszi sorsolás
A sorsolások PDF formátumban tölthetők le az alábbi linkekre kattintva